Prostreno.cz

Pstruh plněný plátky pomeranče

Jemná chuť ryby výborně vynikne ve spojení s plátky pomeranče a tymiánem . K přípravě použijte rybu nejlépe čerstvou , nebo chlazenou.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 1300 kJ / 310 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy4g
tuky33g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 2 ks menší , vykuchaní pstruzi duhoví
  • 4 plátky másla
  • 1 lžička soli
  • Na náplň
  • 6 snítek čerstvého tymiánu
  • 1 ks šalotka - oloupaná , nakrájená na plátky
  • 1 ks bio pomeranč - nakrájený na plátky
  • Na vymazání
  • 2 lžíce oleje

Postup přípravy

  1. Zapékací misku , nebo malý pekáček vymažte olejem .
  2. Pstruhy omyjte , osušte , osolte a naplňte je plátky pomeranče , plátky šalotky a tymiánem . Pokud vám zbydou plátky pomeranče , položte je do pekáčku vedle ryb.
  3. Pstruhy položte do pekáčku , na ryby položte plátky másla a pečte v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 25 – 35 minut podle velikosti ryb .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    10,10g
  • Sacharidy:

    59,20g
    • Cukry:

      0,80g
  • Tuky:

    188,80g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 310 kcal

38

minut jízdy na kole

29

minut běhu

92

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Kuřecí maso s cuketou

(6 hlasů)

Rybí krokety

(3 hlasů)

Zeleninové špízy

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pstruh plněný plátky pomeranče

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat