Prostreno.cz

Salát z ředkviček a kedluben

Křupavé kedlubny , ředkvičky a zelí . Vyvážená kombinace pro skvělý ,zdravý salát.

Ohodnotit
(3 hlasů)
sun
  • 25min

    25min příprava

  • 81 kJ / 19 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy4g
tuky0g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 2 ks malé kedlubny - oloupané ,nakrájené na tenké nudličky
  • 12 ks ředkviček - nakrájené na plátky, plátky na poloviny
  • 4 snítky čerstvé nasekané zelené petrželky
  • 150 g bílého zelí - nakrájené na velmi tenké nudličky
  • Na zálivku
  • 80 ml olivového oleje
  • 3 lžíce citronové šťávy
  • 1 lžička medu
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky mletého pepře

Postup přípravy

  1. Ingredience na zálivku prošlehejte v misce metličkou.
  2. Do velké misky nasypte nakrájenou zeleninu a petrželku . Zeleninu můžete nakrájejte na struhadle na zeleninu „mandolína“ .
  3. Přidejte zálivku a promíchejte.
  4. Hned podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    14,30g
  • Sacharidy:

    167,00g
    • Cukry:

      96,20g
  • Tuky:

    4,03g
  • Vláknina:

    31,00g

Aktivita pro spálení: 19 kcal

2

minut jízdy na kole

1

minut běhu

5

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Salát z ředkviček a kedluben

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat