Prostreno.cz

Telecí guláš se šalotkou

Telecí maso je považováno za dietní , je měkčí a šťavnatější než maso hovězí. Guláš je jednoduchý , rychlý a když není telecí, je vynikající i z vepřového masa .

31.05.2022 lentilka
1h a 40min

25min příprava

1h a 15min vaření

370 kJ / 88 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Telecí maso nakrájejte na kostky .
  2. Očištěný pórek nakrájejte na plátky.
  3. Oloupaný česnek nakrájejte na plátky .
  4. Na sádle orestujte šalotku ,pórek a mrkev , přidejte maso a krátce ho opečte.
  5. Přidejte česnek ,maso osolte ,opepřete ,zalijte vývarem a duste doměkka .
  6. Guláš zahustěte lžíci kukuřičného škrobu , který rozmíchejte ve 100 ml vody.
  7. Guláš před podáváním ozdobte petrželkou .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    136,40 g
  • Sacharidy:

    115,27 g
    • Cukry:

      29,68 g
  • Tuky:

    39,07 g
  • Vláknina:

    15,57 g

Aktivita pro spálení:

379 kcal
47

minut jízdy na kole

36

minut běhu

113

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

mrkev

41 kcal / 100g
B0,94 g
S9 g
T0,35 g

párky

301 kcal / 100g
B12 g
S1 g
T25 g

sádlo

897 kcal / 100g
B0,3 g
S0 g
T99 g

vepřová plec

250 kcal / 100g
B20 g
S0 g
T12 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí guláš se šalotkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba