Prostreno.cz

Vepřové maso s hlívou

Zařaďte do svého jídelníčku zdravou hlívu ústřičnou. Hlíva ústřičná patří mezi delikatesy. Přidat ji můžete téměř do všech jídel, do kterých dáváte houby. Můžete ji péct, vařit, zapékat, smažit.

Ohodnotit
(3 hlasů)
12.06.2022 sun
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

1042 kJ / 249 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso a hlívu nakrájejte na nudličky.
  2. V rendlíku zahřejte olej, přidejte maso , hlívu a minutu míchejte.
  3. Dochuťte sójovou omáčkou , zalijte vývarem a přikryté duste doměkka.
  4. Měkké maso zahustěte škrobem rozmíchaným ve 100 ml vody, podle chuti osolte ,přidejte nakrájenou kapii a duste ještě 10 minut.
  5. Posypte nakrájenou pažitkou a podávejte s rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    34,80 g
  • Sacharidy:

    156,70 g
    • Cukry:

      1,60 g
  • Tuky:

    108,60 g
  • Vláknina:

    2,00 g

Aktivita pro spálení:

249 kcal
31

minut jízdy na kole

23

minut běhu

74

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Croissanty s vanilkovým krémem

2h a 10min
(38 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

35min
(31 hlasů)

Snídaně s malinami

15min
(20 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso s hlívou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba