Prostreno.cz

Hovězí guláš s červenou kapií

Během dušení se k masu přidají rajčata a papriky, které guláš skvěle dochutí .

Ohodnotit
(3 hlasů)
sun
  • 2h a 55min

    25min příprava

    2h a 30min vaření

  • 341 kJ / 81 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy10g
tuky2g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 700 g hovězí kližky
  • 1 lžíce sádla
  • 2 ks cibule - oloupané ,nakrájené
  • 1 lžička soli
  • 0.5 lžíce mleté sladké papriky
  • 2 ks červené kapie - nakrájená na širší proužky
  • 700 ml vody
  • 2 špetky kmínu
  • 2 ks bobkový list
  • 1 plechovka drcených rajčat - 400 g
  • 4 stroužky česneku - oloupané , nakrájené na plátky
  • 1 ks feferonka - nakrájená na plátky
  • 0.5 lžíce kukuřičného škrobu

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky ,nebo menší kousky .
  2. V hrnci na sádle nechte zesklovatět nakrájenou cibuli , přidejte maso a opečte ho ze všech stran.
  3. Maso posypte mletou paprikou ,kmínem, solí , přidejte bobkový list , maso zalijte vodou , aby bylo vodou přikryté . Duste 1 h 45 minut.
  4. K masu přidejte rajčata, kapii , česnek , feferonku a kukuřičný škrob rozmíchaný v malém množství vody. Vařte , až je maso měkké.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    47,90g
  • Sacharidy:

    248,10g
    • Cukry:

      0g
  • Tuky:

    105,67g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 81 kcal

10

minut jízdy na kole

7

minut běhu

24

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Kuřecí maso s cuketou

(6 hlasů)

Grilované telecí

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Hovězí guláš s červenou kapií

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat