Prostreno.cz

Ryba se sýrovou krustou

Jemné rybí maso získá díky sýrové krustě skvělou chuť .

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 2274 kJ / 543 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy3g
tuky56g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 porce chlazeného filé halibuta á 180g - nebo jakékoli pevné bílé ryby
  • Na potření
  • 3 lžíce majonézy
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 2 lžičky strouhaného křenu
  • 100 g strouhaného tvrdého sýra
  • 2 lžíce strouhaného parmazánu
  • 1 lžička chilli omáčky
  • 1 lžička soli
  • Na vymazání
  • 4 lžíce studeného másla

Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 190 °C .
  2. Zapékací misku důkladně vymažte máslem , máslo které vám zůstane nechte v misce.
  3. V misce smíchejte majonézu, citronovou šťávu, křen, strouhaný sýr, chilli omáčku a sůl.
  4. Rybí filé uložte do zapékací misky a směs rovnoměrně rozetřete na rybí filé.
  5. Misku vložte do trouby a pečte 20-25 minut ,podle velikosti a druhu ryby kterou připravujete.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    38,80g
  • Sacharidy:

    26,80g
    • Cukry:

      12,44g
  • Tuky:

    189,50g
  • Vláknina:

    5,00g

Aktivita pro spálení: 543 kcal

67

minut jízdy na kole

51

minut běhu

162

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Ryba se sýrovou krustou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat