Prostreno.cz

Pstruh pečený v troubě

Pstruh pečený v troubě plněný petrželkou a limetkou .

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 60min

    25min příprava

    35min vaření

  • 722 kJ / 172 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy6g
tuky17g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Malý pekáček vymažte olejem.
  2. Troubu předehřejte na 190° C .
  3. Očištěné ryby osušte papírovou utěrkou a ostrým nožem nařízněte do kůže z obou stran několik zářezů.
  4. Ryby potřete šťávou ze dvou limetek , solí a pepřem zvenku i zevnitř.
  5. Do zářezů vložte plátky limetky , dovnitř ryby dejte snítky petrželky a plátek másla .
  6. Ryby položte do vymazaného malého pekáčku a dejte je do trouby předehřáté na 190 ° C podle velikosti ryby pečte přibližně na 25 – 35 minut.
  7. Ryby můžete podávat s bramborovou kaší ,kterou posypte natí jarní cibulky.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    15,60g
  • Sacharidy:

    65,00g
    • Cukry:

      7,00g
  • Tuky:

    186,70g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 172 kcal

21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

51

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pstruh pečený v troubě

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat