Prostreno.cz

Pstruh pečený v troubě

Pstruh pečený v troubě plněný petrželkou a limetkou .

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 60min

    25min příprava

    35min vaření

  • 953 kJ / 227 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy8g
tuky23g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Malý pekáček vymažte olejem.
  2. Troubu předehřejte na 190° C .
  3. Očištěné ryby osušte papírovou utěrkou a ostrým nožem nařízněte do kůže z obou stran několik zářezů.
  4. Ryby potřete šťávou ze dvou limetek , solí a pepřem zvenku i zevnitř.
  5. Do zářezů vložte plátky limetky , dovnitř ryby dejte snítky petrželky a plátek másla .
  6. Ryby položte do vymazaného malého pekáčku a dejte je do trouby předehřáté na 190 ° C podle velikosti ryby pečte přibližně na 25 – 35 minut.
  7. Ryby můžete podávat s bramborovou kaší ,kterou posypte natí jarní cibulky.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    14,20g
  • Sacharidy:

    79,80g
    • Cukry:

      8,00g
  • Tuky:

    184,20g
  • Vláknina:

    30,00g

Aktivita pro spálení: 227 kcal

28

minut jízdy na kole

21

minut běhu

67

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pstruh pečený v troubě

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat