Prostreno.cz

Hovězí svíčková s fazolkami

Šťavnatý kousek hovězí svíčkové s fazolovými lusky .

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 1h a 20min

    45min příprava

    35min vaření

  • 953 kJ / 227 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy5g
tuky17g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 600 g hovězí svíčkové
  • 2 lžíce oleje
  • 250 g zelených fazolových lusků - očištěných
  • 2 stroužky prolisovaného česneku
  • 0.5 lžičky mleté kurkumy
  • 0.5 lžičky chilli vloček
  • 80 ml vody
  • 3 špetky soli
  • Na marinádu
  • 5 lžic oleje
  • 80 ml sójové omáčky
  • 1 lžička pískového cukru

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na tenké dlouhé plátky .
  2. Smíchejte olej , sójovou omáčku , cukr a do takto připravené směsi nasypte maso a promíchejte ho ,aby se obalilo olejem , nechte maso 30 minut marinovat.
  3. Velkou pánev , nebo wok rozehřejte na středně vysokou teplotu.
  4. Přidejte hovězí maso s marinádou a míchejte , až se odpaří všechna tekutina, snižte teplotu a maso míchejte ještě 5-7 minut , poté přendejte maso na talíř.
  5. Na stejnou pánev přidejte 2 lžíce oleje , zelené fazolky , česnek a za stálého míchání restujte 2-3 minuty , pak přidejte zpět hovězí maso.
  6. Maso a fazolky posypte kurkumou ,chilli vločkami ,osolte ,přidejte vodu a přikryté duste 5–7 minut .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    45,00g
  • Sacharidy:

    223,60g
    • Cukry:

      113,40g
  • Tuky:

    224,98g
  • Vláknina:

    26,00g

Aktivita pro spálení: 227 kcal

28

minut jízdy na kole

21

minut běhu

67

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Hovězí svíčková s fazolkami

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat