Prostreno.cz

Polévka ze dvou druhů sýra

Švýcarská sýrová polévka se v různých tamních kantonech vaří s různými sýry i dalšími přídavky. Pokud máte v ledničce zbylý sýr , tohle je jeho ideální využití .

Ohodnotit
(2 hlasů)
sun
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 355 kJ / 84 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy7g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Do vroucího vývaru přidejte čerstvý sýr a míchejte, dokud se sýr nerozpustí.
  2. Přidejte smetanu a nechte polévku projít varem . Nakonec vmíchejte strouhaný sýr , dochuťte pepřem , muškátovým oříškem a polévku znovu nechte projít varem .
  3. Polévku hustě posypte nakrájenou petrželkou . Pokud je třeba dochuťte polévku solí.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    65,30g
  • Sacharidy:

    104,30g
    • Cukry:

      0g
  • Tuky:

    96,50g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 84 kcal

10

minut jízdy na kole

8

minut běhu

25

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brusinková čokoláda

(22 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(16 hlasů)

Toasty s jahodami

(19 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Polévka ze dvou druhů sýra

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat