Prostreno.cz

Hovězí rendlík s hruškami

Nebojte se kombinace masa a ovoce. Hrušky dodají celému pokrmu skvělou chuť.

07.10.2022 lentilka
2h a 25min

25min příprava

2h a 0min vaření

665 kJ / 158 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Na oleji nechte zpěnit nakrájenou cibuli .
  2. Maso nakrájejte na kostky ,nasypte ho k cibuli a maso orestujte.
  3. Přidejte libeček ,maso osolte , opepřete , zalijte vývarem , pivem a duste doměkka.
  4. Když je maso skoro měkké přidejte k masu na menší kousky nakrájené, oloupané hrušky, maso zahustěte kukuřičným škrobem rozmíchaným v několika lžících vody a duste , až je maso zcela měkké.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    190,00 g
  • Sacharidy:

    95,08 g
    • Cukry:

      33,00 g
  • Tuky:

    182,20 g
  • Vláknina:

    13,50 g

Aktivita pro spálení:

669 kcal
83

minut jízdy na kole

63

minut běhu

199

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

světlé pivo

43 kcal / 100g
B0,3 g
S3 g
T0 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

Mletý pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí rendlík s hruškami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba