Prostreno.cz

Hovězí rendlík s hruškami

Nebojte se kombinace masa a ovoce. Hrušky dodají celému pokrmu skvělou chuť.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 2h a 25min

    25min příprava

    2h a 0min vaření

  • 676 kJ / 161 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy2g
tuky14g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 700 g hovězího masa - zadní, krk apod.
  • 4 lžíce rostlinného oleje
  • 1 ks cibule - oloupaná , nakrájená
  • 250 ml hovězího vývaru
  • 200 ml světlého piva
  • 5 lístků libečku
  • 3 špetky soli
  • 3 špetky mletého černého pepře
  • 2 ks hrušky
  • 1.5 lžičky kukuřičného škrobu

Postup přípravy

  1. Na oleji nechte zpěnit nakrájenou cibuli .
  2. Maso nakrájejte na kostky ,nasypte ho k cibuli a maso orestujte.
  3. Přidejte libeček ,maso osolte , opepřete , zalijte vývarem , pivem a duste doměkka.
  4. Když je maso skoro měkké přidejte k masu na menší kousky nakrájené, oloupané hrušky, maso zahustěte kukuřičným škrobem rozmíchaným v několika lžících vody a duste , až je maso zcela měkké.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    15,73g
  • Sacharidy:

    98,11g
    • Cukry:

      5,82g
  • Tuky:

    126,55g
  • Vláknina:

    1,90g

Aktivita pro spálení: 161 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

48

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hovězí rendlík s hruškami

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat