Prostreno.cz

Rybí polévka

Vývar ze zeleninou a rybím masem.

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 198 kJ / 47 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy2g
tuky3g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 2 lžíce másla
  • 2 l vody
  • 1 lžíce bio sypký zeleninový vývar
  • 500 g směsi kořenové zeleniny - oloupaná,nakrájená na kostičky
  • 180 g čerstvého smetanového sýra
  • 400 g mražené ryby (rozmražené) - treska, štika, candát aj.
  • 3 špetky soli
  • 3 špetky mletého bílého pepře
  • Na ozdobu
  • 0.5 svazku čerstvého kopru

Postup přípravy

  1. V hrnci rozehřejte máslo, přisypte nakrájenou zeleninu a orestujte ji.
  2. K zelenině přilijte vodu , přidejte sypký vývar a zeleninu uvařte doměkka.
  3. Rybu nakrájejte na menší kousky a přidejte ji k uvařené zelenině. Podle druhu ryby vařte 10-15 minut.
  4. Polévku podle chuti osolte , opepřete a do polévky vmíchejte sýr. Míchejte, až se sýr zcela rozpustí .
  5. Polévku podávejte ozdobenou koprem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    41,51g
  • Sacharidy:

    81,26g
    • Cukry:

      10,00g
  • Tuky:

    120,49g
  • Vláknina:

    25,00g

Aktivita pro spálení: 47 kcal

5

minut jízdy na kole

4

minut běhu

14

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Rybí polévka

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat