Prostreno.cz

Hovězí v černém pivu

Nudličky hovězího masa dušené s cibulí v černém pivu.

Ohodnotit
(3 hlasů)
sun
  • 3h a 0min

    20min příprava

    2h a 40min vaření

  • 209 kJ / 49 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy1g
tuky1g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 700 g hovězího masa - kližka , krk
  • 2 ks větší cibule - oloupané , nakrájené na plátky
  • 1.5 lžíce sádla
  • 1 lžička soli
  • 3 špetky mletého černého pepře
  • 2 ks malé hvězdičky badyánu - volitelné
  • 350 ml tmavého piva
  • 500 ml vody

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na silnější nudličky .
  2. V hrnci na rozehřátém sádle orestujte nakrájenou cibuli .
  3. K cibuli přidejte maso a opečte ho .
  4. Maso zalijte pivem , dochuťte solí , pepřem ,přidejte , vodu a přikryté duste doměkka.
  5. Ke konci dušení přidejte k masu badyán . Badyán nepřidávejte hned, dlouhým dušením hořkne.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    31,60g
  • Sacharidy:

    51,80g
    • Cukry:

      6,20g
  • Tuky:

    8,80g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 49 kcal

6

minut jízdy na kole

4

minut běhu

14

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hovězí v černém pivu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat