Prostreno.cz

Rybí filé s citronovým tymiánem

Filé aljašské tresky v jemné omáčce na bázi másla , smetany a citronového tymiánu.

17.01.2023 sun
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

6496 kJ / 1552 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Rybí filé osolte .
  2. V pánvi rozehřejte máslo a olej.
  3. Přidejte lístky tymiánu , snítku tymiánu , kurkumu a promíchejte.
  4. Do pánve položte porce filé a opečte ho z obou stran.
  5. Filé vyndejte děrovanou lžíci na talíř.
  6. Ve smetaně rozmíchejte bramborový škrob a smetanu nalijte do pánve. Vařte na mírném ohni 5 -8 minut .
  7. Do pánve vložte zpět filé , pokapejte ho citronovou šťávou a krátce ho prohřejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    9,24 g
  • Sacharidy:

    156,80 g
    • Cukry:

      5,80 g
  • Tuky:

    191,61 g
  • Vláknina:

    23,00 g

Aktivita pro spálení:

1552 kcal
194

minut jízdy na kole

147

minut běhu

463

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s citronovým tymiánem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba