Prostreno.cz

Mečoun s koriandrem

Jemnou chuť ryby oživí výrazná chuť koriandru .

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 1h a 25min

    25min příprava

    60min vaření

  • 569 kJ / 136 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy15g
tuky8g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 porce filé z mečouna á 180 g
  • 800 g brambor - malé , stejně velké
  • 3 stroužky česneku
  • 5 lžic rozpuštěného másla
  • 4 lžíce citronové šťávy
  • 2 snítky nasekaného čerstvého koriandru - nebo 2 lžičky sušeného
  • 1 lžička soli
  • 0.5 lžičky chilli vloček - volitelné
  • Na vymazání
  • 1 lžíce másla

Postup přípravy

  1. Oloupané brambory uvařte v osolené vodě do poloměkka.
  2. Oloupané stroužky česneku nasekejte nadrobno.
  3. Troubu předehřejte na 180 ° C .
  4. Porce ryby položte do menší , vymazané zapékací misky , osolte je , posypte je česnekem a chilli vločkami .
  5. Do zapékací misky přidejte brambory , vše posypte nasekaným koriandrem , pokapejte máslem , dejte do předehřáté trouby a pečte podle velikosti filé 30 -35 minut .
  6. Před podáváním pokapejte ryby citronovou šťávou .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    11,60g
  • Sacharidy:

    68,60g
    • Cukry:

      10,13g
  • Tuky:

    164,24g
  • Vláknina:

    7,00g

Aktivita pro spálení: 136 kcal

17

minut jízdy na kole

12

minut běhu

40

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Mečoun s koriandrem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat