Prostreno.cz

Candát s tymiánem

Filety z candáta jsou ideální volbou na lehký oběd nebo večeři. Jejich příprava je navíc rychlá .

Ohodnotit
(4 hlasů)
sun
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 2025 kJ / 484 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy12g
tuky48g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Rybí filety osolte a opepřete .
  2. Ve velké pánvi rozehřejte olej a máslo .
  3. Zmírněte plamen na minimum , do pánve přidejte snítky tymiánu a promíchejte.
  4. Přidejte filety candáta a opečte je zvolna z obou stran dozlatova.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    15,80g
  • Sacharidy:

    87,80g
    • Cukry:

      8,00g
  • Tuky:

    184,50g
  • Vláknina:

    39,00g

Aktivita pro spálení: 484 kcal

60

minut jízdy na kole

46

minut běhu

144

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Candát s tymiánem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat