Prostreno.cz

Dušené hovězí hrudi

Hovězí hrudi dušené s mrkví , žampiony a tymiánem.

11.04.2023 sun
2h a 55min

25min příprava

2h a 30min vaření

575 kJ / 137 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na menší plátky.
  2. Maso osolte , opepřete a v hrnci s rozehřátým olejem maso opečte ze všech stran.
  3. Maso podlijte vývarem , přikryjte a duste 90 minut .
  4. K masu přidejte nakrájenou cibuli , česnek , mrkev , žampiony , snítky tymiánu a přikryté duste doměkka. Pokud je třeba , přidejte vývar.
  5. Měkké maso zahustěte hladkou moukou , nebo kukuřičným škrobem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    229,63 g
  • Sacharidy:

    90,72 g
    • Cukry:

      15,43 g
  • Tuky:

    83,51 g
  • Vláknina:

    11,07 g

Aktivita pro spálení:

543 kcal
67

minut jízdy na kole

51

minut běhu

162

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

hovězí kližka

250 kcal / 100g
B20 g
S0 g
T6 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

hladká mouka

364 kcal / 100g
B10 g
S76 g
T1 g

Mletý pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušené hovězí hrudi

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba