Prostreno.cz

Sýr tofu s natí jarní cibulky

Tofu má nízký obsah tuku a vysoký obsah bílkovin. Na rozdíl od masa má méně nasycených mastných kyselin a cholesterolu. Hedvábné tofu se od klasického tofu liší ve výrobě. Tofu obsahuje vitamíny skupiny B a minerální látky: hořčík, vápník a železo a neobsahuje lepek.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 25min

    25min příprava

  • 2221 kJ / 530 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy3g
tuky57g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 300 g hedvábného tofu
  • 2 ks jarní cibulky ,pouze zelená část - nakrájená na tenké plátky
  • 3 lžíce sezamového oleje
  • 1 lžíce řepkového oleje
  • 3 lžíce bio sójové omáčky

Postup přípravy

  1. Blok hedvábného tofu položte na servírovací mísu a nakrájejte ho na plátky silné 1/2 cm .
  2. Oba druhy oleje lehce zahřejte a smíchejte se sójovou omáčkou , aby se suroviny dobře spojily.
  3. Tofu posypte nakrájenou cibulkou a pokapejte sójovou omáčkou s olejem.

TIP:

Hedvábné tofu se dá koupit stejně , jako klasické tofu .




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    10,00g
  • Sacharidy:

    8,00g
    • Cukry:

      0,60g
  • Tuky:

    198,00g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 530 kcal

66

minut jízdy na kole

50

minut běhu

158

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Sýr tofu s natí jarní cibulky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat