Prostreno.cz

Rybí filety pečené se smetanou

Můžete použít jakoukoli mořskou rybu , ale nic se nestane, ani když ji nahradíte jakoukoli sladkovodní.

Ohodnotit
(2 hlasů)
sun
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 610 kJ / 145 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy4g
tuky14g

Ingredience na

  • K podávání
  • 1 ks citron - nakrájený na klínky
  • K přípravě
  • 4 porce chlazeného rybího filé oblíbené ryby - á 180 - 200 g
  • 2 lžíce oleje
  • 1 lžíce másla
  • 0.5 lžíce koření na ryby
  • 5 lžic nasekaného kopru
  • 250 ml smetany na vaření
  • 4 špetky soli
  • Na ozdobu
  • 5 snítek kopru

Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180 °C.
  2. Filé jemně osolte .
  3. Olej s máslem rozehřejte v pánvi, přidejte filé, po obou stranách je prudce opečte dozlatova a pak opatrně přendejte ( s olejem i máslem) do pekáčku nebo zapékací misky.
  4. Smetanu promíchejte s kořením na ryby a nasekaným koprem .
  5. Připravenou smetanou přelijte ryby.
  6. Pečte v troubě 25 -30 minut , podle druhu ryby kterou použijete
  7. Podávejte ozdobené koprem a s klínky citrónu .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    3,80g
  • Sacharidy:

    12,80g
    • Cukry:

      5,80g
  • Tuky:

    193,00g
  • Vláknina:

    2,00g

Aktivita pro spálení: 145 kcal

18

minut jízdy na kole

13

minut běhu

43

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí filety pečené se smetanou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat