Prostreno.cz

Restované zelené fazolky

Restované zelené fazolky s anglickou slaninou a žampiony.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 1050 kJ / 250 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny23g
sacharidy3g
tuky21g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 600 g očištěných zelených fazolek
  • 1.5 l vody + 0.5 lžičky soli
  • 3 plátky anglické slaniny
  • 250 g žampionů - nakrájených na plátky
  • 1 lžička másla

Postup přípravy

  1. Osolenou vodu přiveďte k varu.
  2. Do vody nasypte fazolky a vařte je 3 minuty.
  3. Poté fazolky sceďte a nasypte je do ledové vody, nechte je vychladnout a pak je sceďte. Nechte je dobře okapat.
  4. Slaninu nakrájejte na malé kostičky , nasypte je do velké pánve a slaninu orestujte . Orestovanou slaninu vyndejte děrovanou lžící na talíř.
  5. Do pánve přidejte 1 lžičku másla , nakrájené žampiony a za občasného promíchání je duste 10 minut.
  6. K žampionům přidejte fazolky , slaninu a vše prohřejte. Hned podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    44,59g
  • Sacharidy:

    6,98g
    • Cukry:

      4,94g
  • Tuky:

    118,37g
  • Vláknina:

    1,72g

Aktivita pro spálení: 250 kcal

31

minut jízdy na kole

23

minut běhu

74

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Restované zelené fazolky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat