Prostreno.cz

Vepřová panenka se žampiony

Vepřová panenka je velmi jemné maso . Skvěle ji doplní žampiony .

02.05.2023 sun
1h a 25min

25min příprava

60min vaření

345 kJ / 82 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 190 ° C.
  2. Do pekáčku nasypte nakrájenou šalotku .
  3. Maso osolte , opepřete a položte ho do pekáčku na šalotku .
  4. Vše posypte lístečky tymiánu, podlijte vínem ,pokapejte máslem a dejte do trouby. Pečte přikryté 20 minut.
  5. K masu přisypte žampiony , přidejte vývar ve kterém rozmíchejte kukuřičný škrob , maso dejte nepřikryté zpět do trouby a pečte , až bude maso měkké .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    48,25 g
  • Sacharidy:

    59,52 g
    • Cukry:

      14,05 g
  • Tuky:

    31,46 g
  • Vláknina:

    8,75 g

Aktivita pro spálení:

216 kcal
27

minut jízdy na kole

20

minut běhu

64

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Kukuřičný škrob

381 kcal / 100g
B0 g
S91 g
T0 g

šalotka

72 kcal / 100g
B2 g
S16 g
T0,1 g

vývar

10 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g

Hrubá mouka

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka se žampiony

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba