Prostreno.cz

Marinovaná rajčata a papričky s bazalkou

Jsou dobré k těstovinám , do salátů , k masu apod.

Ohodnotit
(3 hlasů)
sun
  • 25min

    25min příprava

  • 3531 kJ / 844 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy0g
tuky94g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 600 g cherry , nebo švestkových rajčat
  • 0.5 lžičky soli
  • 6 lístků čerstvé bazalky
  • 300 ml slunečnicového oleje - nebo řepkového oleje
  • 5 ks nepálivých papriček beraní rohy

Postup přípravy

  1. Rajčata , bazalku a papričky navrstvěte do vhodné sklenice , každou vrstvu jemně osolte , vše zalijte olejem a uložte do chladničky .

TIP:

Podle velikosti sklenice budete potřebovat více , nebo méně oleje. Do směsi můžete vložit i jednu pálivou papričku .




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    3,00g
  • Sacharidy:

    2,00g
    • Cukry:

      0,04g
  • Tuky:

    99,60g
  • Vláknina:

    1,00g

Aktivita pro spálení: 844 kcal

105

minut jízdy na kole

80

minut běhu

251

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Marinovaná rajčata a papričky s bazalkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat