Prostreno.cz

Kari treska v zelenině

Zdravé rybí maso se zeleninou , kari a kokosovým mlékem .

Ohodnotit
(3 hlasů)
sun
  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

  • 289 kJ / 69 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy5g
tuky5g

Ingredience na

  • K podávání
  • 4 porce vařené celozrnné rýže
  • K přípravě
  • 4 porce chlazené tresky - á 150 g
  • 1 ks cibule - oloupaná , nakrájená na kostičky
  • 0.5 ks pórku
  • 1 ks jablko - oloupané , nakrájené na kostičky
  • 2 ks karotky - oloupané ,nakrájené na kostičky
  • 2 lžíce oleje
  • 2 lžičky mletého kari koření
  • 400 ml kokosového mléka
  • 0.5 lžičky soli
  • 3 špetky mletého pepře
  • 1 lžička kukuřičného škrobu

Postup přípravy

  1. Očištěný pórek – bílá a kousek zelené části nakrájejte na silnější plátky.
  2. V kastrolu na oleji krátce orestujte cibuli , karotku , pórek , přidejte kari a kokosové mléko a dobře promíchejte.
  3. Vše nechte projít varem a poté do omáčky vložte porce osolené ryby.
  4. Dochuťte pepřem a přidejte nakrájené jablko . (Pokud si myslíte, že je omáčka příliš řídká, přidejte trochu kukuřičného škrobu rozmíchaného v trošce vody.)
  5. Vařte na mírném ohni 15 minut tak , aby porce ryby zůstaly vcelku a nerozpadly se. Podávejte s vařenou rýží.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    18,13g
  • Sacharidy:

    169,81g
    • Cukry:

      12,02g
  • Tuky:

    123,95g
  • Vláknina:

    22,05g

Aktivita pro spálení: 69 kcal

8

minut jízdy na kole

6

minut běhu

20

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Kari treska v zelenině

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat