Prostreno.cz

Grilovaná játra

Vepřová játra jsou na rozdíl od hovězích měkčí a jemnější . Vyzkoušejte játra na grilu .

Ohodnotit
(3 hlasů)
sun
  • 60min

    45min příprava

    15min vaření

  • 643 kJ / 153 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy8g
tuky14g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěné plátky jater vložte do mělké nádoby .
  2. Všechny ingredience na marinádu smíchejte a marinádou potřete plátky jater. Nechte alespoň půl hodiny marinovat .
  3. Játra vyjměte z marinády a grilujte je na středně předehřátém grilu , nebo grilovací pánvi z každé strany 3 -4 minuty, podle velikosti plátků .
  4. Játra dochuťte solí a pepřem podle chuti.
  5. Podávejte s čerstvým zeleninovým salátem , nebo grilovanou zeleninou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    32,70g
  • Sacharidy:

    193,50g
    • Cukry:

      11,20g
  • Tuky:

    114,50g
  • Vláknina:

    83,00g

Aktivita pro spálení: 153 kcal

19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

45

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Hovězí kari

(5 hlasů)

Telecí plátky s hráškem

(4 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Grilovaná játra

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat