Prostreno.cz

Plněné filé okouna

V tomto receptu jsou filety okouna plněné čerstvým smetanovým sýrem s koprem a cibulkou .

Ohodnotit
(3 hlasů)
sun
  • 50min

    25min příprava

    25min vaření

  • 378 kJ / 90 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy9g
tuky6g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 8 ks filetů z okouna - každý 120 g
  • 8 lžic citronové šťávy
  • 1 lžička soli
  • 8 špetek mletého bílého pepře
  • 2 ks lahůdkové cibulky s natí
  • 6 snítek čerstvého kopru
  • 200 g smetanového čerstvého sýra
  • Na vymazání
  • 2 lžíce oleje

Postup přípravy

  1. Filety okouna pokapejte citronovou šťávou, ochuťte solí a pepřem.
  2. Troubu předehřejte na 190 ° C.
  3. Kopr nasekejte najemno , cibulku s natí nakrájejte na tenké plátky a vše smíchejte se smetanovým sýrem.
  4. Zapékací misku vymažte olejem a na dno misky uložte 4 filety okouna .
  5. Každý potřete připraveným sýrem a přikryjte filetem okouna.
  6. Pečte v předehřáté troubě 25 minut , nebo dokud nebude ryba propečená .
  7. Podávejte s vařeným bramborem a dušenou zeleninou .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    15,00g
  • Sacharidy:

    84,00g
    • Cukry:

      12,20g
  • Tuky:

    102,85g
  • Vláknina:

    28,00g

Aktivita pro spálení: 90 kcal

11

minut jízdy na kole

8

minut běhu

26

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Plněné filé okouna

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat