Prostreno.cz

Vepřové kotlety na červeném víně

Vepřové kotlety s omáčkou z červeného vína s hrozny. Nebojte se kombinace masa a ovoce.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 1h a 35min

    20min příprava

    1h a 15min vaření

  • 919 kJ / 219 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy6g
tuky17g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Vepřové kotlety osolte a opepřete.
  2. V rendlíku , nebo vhodné pánvi se silným dnem nechte zahřát olej.
  3. Na rozehřátém oleji opečte z obou stran vepřové kotlety .
  4. Kotlety potřete prolisovaným česnekem , přidejte tymián , víno , vývar a přikryté duste 25 minut .
  5. Maso odkryjte a duste doměkka.
  6. K masu přidejte hroznové víno a duste 10 minut .
  7. Nakonec vmíchejte k masu studené máslo .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    49,70g
  • Sacharidy:

    141,00g
    • Cukry:

      9,00g
  • Tuky:

    206,38g
  • Vláknina:

    41,00g

Aktivita pro spálení: 219 kcal

27

minut jízdy na kole

20

minut běhu

65

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřové kotlety na červeném víně

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat