Prostreno.cz

Pikantní rybí podkovy

Recept na smaženou rybu , obalenou kukuřičnou a pšeničnou moukou .

Ohodnotit
(4 hlasů)
sun
  • 60min

    30min příprava

    30min vaření

  • 1720 kJ / 411 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy34g
tuky29g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 1 kg rybích podkov - kapr ,štikozubec, treska , losos
  • 3 stroužky prolisovaného česneku
  • 6 lžic citronové šťávy
  • 0.5 lžičky mletého černého pepře
  • 1.5 lžičky soli
  • Na obalení
  • 0.5 hrnku hladké mouky
  • 1.25 hrnku kukuřičné hladké mouky
  • 1 lžíce kukuřičného škrobu
  • Na smažení
  • 100 ml oleje

Postup přípravy

  1. Ryby potřete česnekem , pokapejte citronovou šťávou ,osolte je a opepřete . Koření vetřete do ryby.
  2. Ryby přikryjte a nechte 30 minut v chladu .
  3. V míse smíchejte hladkou mouku, kukuřičnou mouku a kukuřičný škrob .
  4. Ve směsi obalte ryby.
  5. Obalené rybí podkovy zvolna opečte v pánvi na rozehřátém oleji .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    26,10g
  • Sacharidy:

    264,00g
    • Cukry:

      9,20g
  • Tuky:

    104,48g
  • Vláknina:

    32,00g

Aktivita pro spálení: 411 kcal

51

minut jízdy na kole

39

minut běhu

122

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Pikantní rybí podkovy

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat