Prostreno.cz

Plněné bagety

S láhví dobrého červeného vína vás tyhle bagety přenesou do slunné Itálie. Jejich obsah můžete měnit podle momentálních chutí i obsahu své lednice.

Ohodnotit
(17 hlasů)
  • 30min

    30min příprava

    0min vaření

  • 1082 kJ / 258 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy19g
tuky15g

Ingredience na

  • 2 ks středně velké světlé bagety
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 3 lžíce červeného vinného octa
  • 1 stroužek utřeného česneku
  • 1 balení rukoly
  • 250 g mozzarelly
  • 1 ks červené cibule - nakrájené na plátky
  • 2 lžíce červené papriky - sterilované, řezané
  • 2 hrsti koleček salámu chorizo

Postup přípravy

  1. Obě bagety podélně rozřízněte. Olivový olej smíchejte s vinným octem a česnekem a směsí potřete všechny řezné strany baget. Pak na spodní díly rozdělte rukolu, poklaďte ji plátky mozzarelly, cibulí, paprikou a kolečky salámu, přiklopte vršky baget. Pak obě přepůlte, zabalte do pečicího papíru, lehce stlačte, svažte provázkem a servírujte.

TIP:

Další skvělé recepty najdete v Magazínu Albert v kuchyni. Tištěnou verzi Albert magazínu hledejte supermartech a hypermarketech Albert.





Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Plněné bagety

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat