Prostreno.cz

Plněné bagety

S láhví dobrého červeného vína vás tyhle bagety přenesou do slunné Itálie. Jejich obsah můžete měnit podle momentálních chutí i obsahu své lednice.

Ohodnotit
(17 hlasů)
  • 30min

    30min příprava

    0min vaření

  • 954 kJ / 228 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy16g
tuky11g

Ingredience na

  • 2 ks středně velké světlé bagety
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 3 lžíce červeného vinného octa
  • 1 stroužek utřeného česneku
  • 1 balení rukoly
  • 250 g mozzarelly
  • 1 ks červené cibule - nakrájené na plátky
  • 2 lžíce červené papriky - sterilované, řezané
  • 2 hrsti koleček salámu chorizo

Postup přípravy

  1. Obě bagety podélně rozřízněte. Olivový olej smíchejte s vinným octem a česnekem a směsí potřete všechny řezné strany baget. Pak na spodní díly rozdělte rukolu, poklaďte ji plátky mozzarelly, cibulí, paprikou a kolečky salámu, přiklopte vršky baget. Pak obě přepůlte, zabalte do pečicího papíru, lehce stlačte, svažte provázkem a servírujte.

TIP:

Další skvělé recepty najdete v Magazínu Albert v kuchyni. Tištěnou verzi Albert magazínu hledejte supermartech a hypermarketech Albert.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    61,80g
  • Sacharidy:

    112,57g
    • Cukry:

      15,81g
  • Tuky:

    153,63g
  • Vláknina:

    7,00g

Aktivita pro spálení: 228 kcal

28

minut jízdy na kole

21

minut běhu

68

minut uklízení



Podobné recepty

Zapékaná bageta

(14 hlasů)
30min
1518 kJ

Rozpečená bylinková bageta

(15 hlasů)
15min
1190 kJ

Česneková bagetka

(14 hlasů)
30min
1488 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Želví maso

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Plněné bagety

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat