Prostreno.cz

Komentáře k receptu

mhoufek1 07.04.2024

blesksoft 14.09.2019

blesksoft 25.01.2019

Anonym 12.01.2019

blesksoft 15.04.2018

blesksoft 26.12.2017

Danuše 14.05.2017

Vazeni, muj bramborak je bez mouky, k nastrouhanym a vymackanym bramboram pridam vejce, sul, cesnek, majoranku, pepr, a taky jiz zminovany kmin, to aby brisko nebolelo :-). Pecu na sadle. Dobrou chut vsem!!!

mibe1004 11.02.2017

blesksoft 27.12.2016

kamila76 05.11.2016

bramborákem se nic nezkazí!!!!!

kamila76 05.11.2016

hedvika 18.05.2016

klasika

hedvika 17.05.2016

klasika,miluju je

hedvika 09.05.2016

mléko do bramboráků nepřidávám

maxiking 03.05.2016

*5*

moniika 27.04.2016

přesně, hodně česneku ;-)

blesksoft 01.04.2016

renda4141 31.03.2016

Klasika.:-)

lissey 21.02.2016

U nás jsou bramboráky hodně oblíbené.

lissey 21.02.2016

blesksoft 13.02.2016

konatovka 03.02.2016

konatovka 03.02.2016

Bramboráky nezklamou.*1*

moniika 04.12.2015

deeana 16.08.2015

klasický recept

Tereza7 14.04.2015

jarmila67 19.02.2015

Sisusinna 10.08.2010

hi hi hi, občas je dobré si připomenout i klasiku např. malý tip od naší rodinky (i když pravda, dnes jsou struhadla elektrická): u nás se brambory proženou mlýnkem na maso, tím je vzniklá hmota sama od sebe natolik kašovitá, že se většinou nemusí ředit mlékem a bramborák je pak mnohem víc - hm - bramborovatější ;-)

Irena 24.07.2010

Jo bramboráky jsou mňamka, ale to zná přece každý. Já myslela, že tu najdu inspiraci na něco nového mimořádného:-/ a ne klasiku.

Honza 15.07.2010

Česneku a majoránky nešetřit, super je přidat kmín. Mňam

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat