Prostreno.cz

Komentáře k receptu

Anonym 13.02.2021

Anonym 24.01.2021

Anonym 24.06.2020

Anonym 10.06.2020

Anonym 21.05.2020

Anonym 17.05.2020

Anonym 15.05.2020

Anonym 18.04.2020

Anonym 28.03.2020

Anonym 11.03.2020

Anonym 05.03.2020

Anonym 20.02.2020

Anonym 15.02.2020

Anonym 11.02.2020

Anonym 08.02.2020

Anonym 03.02.2020

Anonym 04.01.2020

Anonym 03.10.2019

Anonym 28.08.2019

Anonym 14.03.2019

Anonym 05.03.2019

Anonym 06.02.2019

Terezulinka 25.01.2019

my jsme pekli a dopadlo to celkem zajímavě, vypadá to tak trochu jako koberec, ilustrační foto, absolutně nesouhlasí s výsledkem ..... paleček dolu

Anonym 21.01.2019

Anonym 14.12.2018

Anonym 08.10.2018

Anonym 19.09.2018

Anonym 04.09.2018

Anonym 20.08.2018

Anonym 18.06.2018

Anonym 01.04.2018

Anonym 12.03.2018

Anonym 12.03.2018

Anonym 10.03.2018

Anonym 09.03.2018

Anonym 08.03.2018

ste asi upadly ne cely pokrm za 150 Kc?

Anonym 06.03.2018

Anonym 05.02.2018

Anonym 08.11.2017

Anonym 30.10.2017

Anonym 31.08.2017

Anonym 07.08.2017

Anonym 20.07.2017

Anonym 10.03.2017

Anonym 02.02.2017

kamila76 08.12.2016

skvělý tučňák na ledu *15*

kamila76 08.12.2016

megana4 18.11.2016

Anonym 21.06.2016

hedvika 09.06.2016

hned bych si dala

kamila76 25.05.2016

Upečeme.

kamila76 25.05.2016

maxiking 04.05.2016

<3<3

renda4141 29.04.2016

Vypadají lahodně.<3

Anonym 28.04.2016

Anonym 28.04.2016

moniika 24.04.2016

vypadá bezvadně

moniika 24.04.2016

hedvika 21.04.2016

úžasné

hedvika 12.04.2016

to je krááása :-)

deeana 12.04.2016

<3

Anetka22 18.03.2016

Dost narocne ale vyzkousime

nikihiphop 17.03.2016

sice náročné ale ve výsledku určitě vynikajicí*15*

blesksoft 24.02.2016

blesksoft 15.02.2016

mibe1004 02.02.2016

benca 12.01.2016

urobim pre dieta

Mišáčka 10.01.2016

Dnes vyzkoušeno a už není :-p. Skvělý recept

deeana 09.01.2016

mé oblébené

heenna 14.12.2015

jak kdyz streli :)

Anonym 04.12.2015

Anonym 21.11.2015

lissey 16.10.2015

renik.71 11.09.2015

Tak to já si netroufám, po přečtení reakcí na recept... děti by si daly.. manžel taky, ale nebudu to pokoušet...

renik.71 11.09.2015

glady 25.08.2015

výborný moučník

Anonym 20.08.2015

adion011 07.08.2015

MAFIRA 07.08.2015

koukám,že asi nic moc co?

Anonym 07.04.2015

Anonym 26.03.2015

Tereza7 16.03.2015

Pherenike 06.02.2015

jarmila67 30.01.2015

Mersim 17.01.2015

mibe1004 28.12.2014

Anonym 19.12.2014

fiserovam 24.11.2014

Anonym 18.11.2014

aneta 14.11.2014

HRŮZA ! jak říkáte dala jsem velký plech takže dosti slabé po upečení, a vylila jsem šlehačku do záchodu nejde to smíchat!!! takže recept bych nejraději roztrhala.>:(

aneta 14.11.2014

HRŮZA ! jak říkáte dala jsem velký plech takže dosti slabé po upečení, a vylila jsem šlehačku do záchodu nejde to smíchat!!! takže recept bych nejraději roztrhala.>:(

Anonym 28.10.2014

Anonym 07.09.2014

Anonym 05.04.2014

Anonym 28.03.2014

Anonym 11.02.2014

Anonym 10.02.2014

Anonym 03.02.2014

Anonym 01.02.2014

Anonym 19.01.2014

Anonym 18.12.2013

Anonym 21.09.2013

Anonym 10.07.2013

Anonym 08.06.2013

Anonym 21.02.2013

Anonym 20.02.2013

Anonym 19.02.2013

Anonym 09.11.2012

Anonym 04.10.2012

Anonym 30.08.2012

Anonym 02.07.2012

Anonym 26.05.2012

Anonym 04.05.2012

Anonym 27.04.2012

J 27.03.2012

Recept absolutně zmatečný a krém se zdrcne při jakémkoli způsobu přípravy, NEDOPORUČUJI!!!

Anonym 12.03.2012

Anonym 06.02.2012

Anonym 06.02.2012

Terezka 15.06.2011

Tak už nám tenhle krasavec odpočívá v ledničce =) Problém byl s první polovinou krému - po přidání želatiny a medu byla šlehačka de facto opět tekutá. Napodruhé jsem vyšlehala zvlášť šlehačku a zbytek jen jemně vmíchala vařečkou...a vše se povedlo =) Vypadá to víc než dobře, tak snad bude i chutnat! P.S. těsto je tenké, ale pokud pečete na pečícím papíře, nebudete mít problém ;)

alena 23.08.2010

hm... sice moje blbost ale... udělala jsem 2 piškoty, a následně je hodila do koše - byly tenké a z plechu se sundávaly trháním... takže fakt dík za super rectp :-X

Ivča 12.08.2010

Jo a vlastně olej a vodu jsem do krému taky nedala to mi nějak neštymovalo....:-D

Ivča 12.08.2010

Dělala jsem přesně podle návodu a místo obyčejné želatiny (ta se mi nějak nezdála) jsem použila od Dr.Oetkera želatinový stužovat a šlehačku si ušlehala zvlášt do tuha a až pak přidala zbytek přízad včetně ž. ztužovace. Ten mi vystačil jeden dala jsem půl na půl. Jinak řezy jsou vyborné pochutnala si celá rodina lepší než originál.

bubble 12.08.2010

no,je to tady dosti zmatečné, takže jsem hledala jinde na netu a ten samý recept s mnohem lepším vysvětlením postupu jsem našla zde http://www.toprecepty.cz/recept/10832-kinder-pingui/;-)

El Barto 08.08.2010

Mno já jsem právě díky tekutosti vylil půl litru šlehačky do záchodu, nešlo to prostě po přidání těch dalších věci došlehat. rafill: Taky jsem to nepochopil a proto jsem vyzkoušel obě varianty. Při 2 piškotech je každý hrozně tenký, takže jsem to vyřešil tak, že jsem udělal jeden velký a v půlce ho přeříznul. Zuza: Nene, nepodařil a vzhledem k nervovému vypětí jsem další pokusy vzdal :)

TN 06.08.2010

Ingredience na krem jsou tam na smetanovy krem a na cokoladovy krem... o tom cokoladovym dal neni psany nic, to mam jako na vyber, kterej si udelam?

rafill 05.08.2010

já moc nechápu: z přísad upečeme 2 piškoty....tzn. že si těch 6 vajec, 6 lžic cukru atd. rozdělím na 3 (polovinu z 6) a z toho upeču jeden piškot a pak druhý? dělali jste to taky tak? a jak velký plech jste teda použili? Díky:-)

Terda 05.08.2010

Taky jsem se při tom pečení strašne naštvala, jako El Barto ;-) Do krému jsem med přidávala tekutý,ale vychladlý. A želatinu taky ne horkou. Dle mé zkušenosti je dobré šlehačku ušlehat a přísady tam jen pomalu, klidně i mixérem, ale pomalu, zamíchat. Ta šlehačka po přidání dalších věcí dost ztekutěla, ale už jsem se bála ji dál šlehat, tak jsem ji nechala chvíli stát, až začla tuhnout tou želatinou. Ano, z prvního pokusu se šlehačkou mi vzniklo zdrclé máslo *3* Ale stejně jsem to tam namatlala, ztuhlo to a ve výsledku to bylo chuťově výborné :-)

Zuza 04.08.2010

Ano, med teplý a tekutý byl:-D stále nechápu v čem je problém. El Barto vám se krém podařil?:-D

El Barto 04.08.2010

Chybí tu základní věci jako zmíněná velikost plechu, jak dlouho těsto pečeme, nějaké fotografie jak má výsledek vypadat v porovnání s něčím a jak velké to má celé být. Samotný recept je psaný dost zmatečně a neúplně. Akorát jsem se při pečení tohoto značně naštval.*4*

eva 04.08.2010

Med přidej TEKUTÝ a teplý! ! ! :-/

Terda 04.08.2010

Nebylo by marné uvádět rozměry plechu, na kterém se ten piškot peče. Já špatně zvolila příliš veliký (klasický plech přes celou troubu) a výsledek byl dost tenký, přichytil se a následně byl potrhaný.

Zuza 03.08.2010

Měla bych malý dotaz ohledně teplého medu, který se má přilévat do šlehačky. Zkoušeli jsme to, ale obě se nám při šlehání mixérem srazily.*1* Je na to nějaký fígl a nebo se to prostě nemá zašlehávat mixérem? Protože v návodu je to tak popsáno. Předem díky za odpověď, jinak pochvala, všem chutnal:-)

náhodný kolemjdoucí 02.08.2010

Raději řekni mamce, ať s tebou projde pravopis :-)

teruška 29.07.2010

ju to vypadá dobře musím říct mamce at to nekdyskusí udelat.!!! xD

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat