Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Boršč s hovězím masem

lanvin
15hlasů
Hodnotit

2h a 5min

15min příprava

1h a 50min vaření

34 kJ

energetická hodnota na 100g

155 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:0g tuky1g sacharidy0g bílkoviny
každý má svůj vyzkoušený recept na boršč ,tady je jeden z receptů

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 2 l vody
  • 500 g předního hovězího masa s kostí
  • 1 ks malý rajský protlak
  • 3 ks bobkové listy
  • 10 kuliček nového koření
  • 180 g bílého zelí
  • 1 ks nakrájená mrkev
  • 1 ks malá kořenová petržel
  • 1/2 ks malého nakrájeného celeru
  • 1 ks cibule
  • 1 kostka hovězího vývaru
  • 500 g oloupané červené řepy
  • 1 lžíce pískového cukru
  • 2 lžíce vinného octa
  • 3 špetky soli
  • 3 špetky mletého černého pepře
  • K podávání
  • 120 ml zakysané smetany

Postup přípravy

  • Z masa ,koření ,cibule a kořenové zeleniny vařte asi 1 a půl hodiny vývar.
  • Hotový vývar slijte, maso oberte ,nakrájejte a dejte ho zatím stranou.
  • Nakrájejte zelí , červenou řepu , přidejte do vývaru (můžete přidat 1-2 brambory) ,přidejte kostku vývaru ,rajský protlak a nechte pod pokličkou vařit 15 minut .
  • Dochuťte cukrem ,octem.solí a pepřem
  • Nakonec do hotové polévky přidejte uvařené maso
  • Podávejte se zakysanou smetanou
Sýrový salát s rukolou

Sýrový salát s rukolou

1 hlas
20min 775kJ 110 Kč
Okurkové kanapky

Okurkové kanapky

3 hlasy
20min 138kJ 75 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Články nejen o vaření