Prostreno.cz

Vepřová panenka na salátu

salát s jahodami a vepřovou panenkou
12.04.2014 lentilka
50min

20min příprava

30min vaření

477 kJ / 114 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200°C
  2. Ocet balsamico a cukr prošlehejte metličkou,míchejte, dokud se cukr nerozpustí, přidejte napůl překrojené jahody a nechte stát 15 minut.
  3. Vepřové maso osolte,opepřete a orestujte ze všech stran na oleji
  4. Maso dejte do trouby a pečte přibližně 15 minut.
  5. Vyndejte z trouby, přikryjte alobalovou fólií a nechte odpočinout 10 minut
  6. V rendlíku přiveďte k varu vývar,přidejte jahody s octem balsamico a nechte projít varem.
  7. Na mísu rozložte opraný,osušený salát,na salát položte na plátky nakrájenou panenku a přelijte jahodami.
  8. Posypte bazalkou a hned podávejte

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    160,11 g
  • Sacharidy:

    49,89 g
    • Cukry:

      28,56 g
  • Tuky:

    83,19 g
  • Vláknina:

    10,75 g

Aktivita pro spálení:

438 kcal
54

minut jízdy na kole

41

minut běhu

130

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mletý pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

bazalka

23 kcal / 100g
B3 g
S2 g
T0,6 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka na salátu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba