Prostreno.cz

Pečený pstruh

pstruh pečený s máslem a bílým vínem
14.04.2014 Mikeš
50min

15min příprava

35min vaření

1241 kJ / 296 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rybu na několika místech nařízněte nožem (na obou stranách),dochutíme solí a pepřem
  2. Zářezy v rybě vyplňte plátky citrónu, dovnitř vložte tymián a kopr,rybu ovažte potravinářským provázkem
  3. Rybu vložte do zapékací misky vyložené pečícím papírem ,potřete silně máslem a podlijte bílým vínem .
  4. Pečte v troubě předehřáté na 200 °C 30 -35 minut ,potírejte máslem

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    3,70 g
  • Sacharidy:

    31,15 g
    • Cukry:

      7,65 g
  • Tuky:

    162,55 g
  • Vláknina:

    15,80 g

Aktivita pro spálení:

837 kcal
104

minut jízdy na kole

79

minut běhu

249

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Čerstvý tymián

101 kcal / 100g
B5 g
S24 g
T1 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

citrón

29 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,5 g

čerstvý kopr

43 kcal / 100g
B3 g
S7 g
T1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečený pstruh

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba