Kuřecí karbenátky
karbenátky z kuřecího masa s čalamádou Ajvar
-
45min
20min příprava
25min vaření
-
743 kJ / 177 kcal
energetická hodnota na 100g
Nutriční informace na 100 gramů:
bílkoviny16g
sacharidy3g
tuky11g
Ingredience na
- 700 g
kuřecího masa
- 2-3 lžíce
čalamády Ajvar
- 2 lžíce
strouhanky
- 1 ks
cibule
- nakrájená na kostičky
-
sůl a pepř
- Na smažení
- 80 ml
oleje
- 2 lžíce
másla
Postup přípravy
- Kuřecí maso nasekejte v robotu,přidejte Ajvar,strouhanku ,na kostičky nakrájenou cibuli a škrobovou moučku.Podle chuti osolte ,opepřete a promíchejte
- Z hmoty tvořte karbanátky ,které smažte na oleji s máslem