40min
15min příprava
25min vaření
567 kJ
energetická hodnota na 100g
295 Kč
cena za celý pokrm
Nutriční informace na 100 gramů:7g tuky1g sacharidy17g bílkoviny
hovězí plátky s česnekovo –petrželkovým přelivem
Ingredience na
1 porce
2 porce
3 porce
4 porce
5 porcí
6 porcí
7 porcí
8 porcí
9 porcí
10 porcí
11 porcí
12 porcí
13 porcí
14 porcí
15 porcí
16 porcí
17 porcí
18 porcí
19 porcí
20 porcí
Uložit recept do kuchařky
700 g
hovězí svíčkové
- nebo nízkého roštěnce
1/4 lžičky
soli
1/4 lžičky
mletého pepře
1 svazek
jemně nasekané čerstvé petrželky
2 lžíce
strouhané citrónové kůry
4 stroužky
česneku
- jemně nasekaného
80 ml
suchého bílého vína
1 lžíce
dijónské hořčice
Postup přípravy
Maso nakrájejte na plátky a lehce posypte z obou stran solí a pepřem.
Na středně vyhřátém grilu grilujte z každé strany 8 až 11 minut
Mezitím, v mělké misce smíchejte zbývající ingredience.
Podávejte s připravenou omáčkou