Prostreno.cz

Grilovaný Hermelín glazovaný černým pivem s perníkovou krustou

originální a snadný recept na grilování Sedlčanského Hermelínu, s nimiž oslníte na každé grilovací párty
Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 810 kJ / 193 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy21g
tuky10g

Ingredience na

  • 1 balení Sedlčanský Hermelín na gril - 4 ks sýra
  • 50 g perníku na strouhání
  • 1 lžíce nahrubo drceného pepře
  • 40 g hnědého třtinového cukru
  • 50 g másla
  • 300 ml tmavého piva
  • sůl

Postup přípravy

  1. Pivo nalijte do rendlíku, přidejte cukr a svařte asi na ¼ objemu. Poté přidejte polovinu másla a pozvolna svařte do strupovité konzistence. Odstavte a nechte lehce zchladnout.
  2. Na druhé polovině másla opražte perník s pepřem do křupava.
  3. Hermelíny rozložte na alobal, potřete sirupem z piva, posypte perníkem, perník zakryjte kouskem pečicího papíru.
  4. Zabalte do alobalu a grilujte 5 – 7 minut z každé strany.
  5. Rozdělte na talíře a doplňte vhodnou přílohou, například grilovanými jablíčky.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    8,30g
  • Sacharidy:

    171,10g
    • Cukry:

      131,80g
  • Tuky:

    91,50g
  • Vláknina:

    2,00g

Aktivita pro spálení: 193 kcal

24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

57

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Grilovaný Hermelín glazovaný černým pivem s perníkovou krustou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat