Prostreno.cz

Kuřecí plátky s estragonem

restované kuřecí plátky s houbami,artyčoky a estragonem
Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 253 kJ / 60 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy2g
tuky3g

Ingredience na

  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce másla
  • 4 porce kuřecích prsou á 180 g
  • 1 ks cibule
  • 2 ks houby Portobello - bez nožiček
  • 100 ml kuřecího vývaru
  • 2 snítky čerstvého estragonu
  • 40 ml citrónové šťávy
  • 4 ks srdíčka konzervovaných artyčoků

Postup přípravy

  1. Na oleji s máslem orestujte doměkka kuřecí maso
  2. Vyjměte kuře z pánve,přidejte nakrájenou cibuli a na silnější plátky nakrájené houby ,restujte 10 minut.
  3. Přidejte kuřecí vývar, citrónovou šťávu, nasekaný estragon , na čtvrtky překrojené artyčoky a duste 5 minut ,dochuťte solí,pepřem a jen opatrně promíchejte
  4. Podávejte s rýží





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Kuřecí plátky s estragonem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat