Prostreno.cz

Komentáře k receptu

Anonym 09.07.2017

Anonym 18.03.2017

mibe1004 11.02.2017

Michal Hlaváč 12.11.2016

Hotovo... Přidal jsem 400g hlívy, kterou jsem před tím semlel na masovém mlýnku a podusil. Proti rozpadání přidána polévková lžíce rýžové mouky. Je to naprosto neskutečná kombinace, téměř chuťový orgasmus. Použiťí čerstvých bylinek se vám neskutečně vrátí v chuti pokrmu. Všem vřele doporučuji! *5*

verrca 15.10.2016

mleté maso mám ráda ale z kuřecího karbenátky neznám

adion011 06.10.2016

Pro mě nezvyklá kombinace , ale určitě to může to být dobré ;-)

Anonym 05.10.2016

heenna 05.10.2016

dobre karbenatky, ale jablko bych také klidne vynechala

blesksoft 29.08.2016

Martaa 14.08.2016

Jablko mě trochu zarazilo, ale určitě to zkusím překonat a vyzkouším :-)

kamila76 09.08.2016

renik.71 02.08.2016

Mleté maso všeho druhu jde u nás moc dobře na odbyt.

renik.71 02.08.2016

renda4141 23.07.2016

Tak kuřecí karbanátky jsem ještě nejedla, jenom krůtí a ty moc mi chutnaly.*5*

glady 19.07.2016

karbanátky z kuřecího masa jsem ještě nedělala, vadí mi tam ten koriandr...

konatovka 17.07.2016

konatovka 17.07.2016

Já bez toho jablka, nekombinuji mase se žádným ovocem.*1*

moniika 15.07.2016

Jablíčko jsem ještě nedávala ,vyzkouším , jsem zvědavá na chuť

alenab 15.07.2016

já bych vynechala to jablíčko, ale jinak lehký oběd

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat