Prostreno.cz

Komentáře k článku

Silva 18.10.2020

A to se dá zařadit do zdravé výživy ? Opravdu to nezanechá žádnou pachuť ?

Edita 16.10.2020

Záleží co zvolíš, těch možností je fakt dost. Jesti nechceš, aby se to podepsalo na chuti, tak vyzkoušej na zahuštění hrašku ;).

Silva 13.10.2020

Hledala jsem nějakou zdravější verzi, ale přišlo mi, že ta chuť už nebyla ono :/.

Teo 18.01.2020

Rozmixované

Teo 18.01.2020

Co takhle rozkódované ověřené vločky?

Zdena 17.01.2020

Polévky moc nezahušťuji,ale omáčky ano.Nemám ráda omáčky jako vodu*5*

Standa 17.01.2020

Jano suohlasím.

lida 17.01.2020

nejlepší je mouka*19*

Petr 17.01.2020

Já teda omáčky jíškou nezahušťuji ,ty patří do polévek!!

Hana 17.01.2020

Jedině HRAŠKA!

Jana 17.01.2020

Tyhle nudné a trapné články píšou fakt jen dementi..

Lscratte 17.01.2020

Pomletými ovesnymi vločkami. Polévky , kuře na paprice, svíčkovou a tu jen pokud vařím pro syna, jinak ničím.

Laďa 17.01.2020

Už vidím tu svíčkovou s chia semínky.Nedělejte z lidí blbce jako Babica.

yva Laďa 17.01.2020

Ahoj, jsem celiak, svíčkovou zahušťuji jedině zeleninou, použiji tolik, aby po rozmixování, měla konzistenci klasické svíčkové, celá rodina si zvykla a moc jim přírodní svíčková chutná,nepotřebuji ani deko mouky, stačí, že ji mají v knedlících, já si dělám rýži. nebo noky s rýžové mouky.

P yva 17.01.2020

Zahušťuje se jen zeleninou.

P Laďa 17.01.2020

Zahušťuje se jen zeleninou.

Jarka 17.01.2020

Jako Marko...strouhanou bramboru;-)

Zdeňka Jarka 18.01.2020

Ano, tedy pokud se týká zahuštění zelí.také zahuštuji strouhanou bramborou.

Lidi Zdeňka 18.01.2020

Zahušťovat zelí není vůbec nutné, patřičně ochucené s kmínem je lehké a vůbec žádná šlichta není potřeba.

masuma 16.01.2020

...i.chlebovou.střídkou....

vera 16.01.2020

Svíčkovou, křenovou, koprovou zahušťuji smetanou s hladkou moukou. Znojemskou zahušťuji jíškou. Polévky nezahušťuji. Zelí strouhaným bramborem. Rajskou nezahušťuji, protože ji připravuji jen z rajčat s minimem vody. Když se zahustí guláš chlebem, brzy kvasí. Guláš také nezahušťuji. Kdo chce jíst dietně, ať tato jídla nejí. A nemusí zahušťovat vůbec nic a ničím.

JanaBa vera 17.01.2020

tak tohle je jediný normální komentář. Kdo chce jíst dietně, ať tahle jídla nejí..

Marko 16.01.2020

Na jemno strouhaná brambora...

Venka 16.01.2020

Používám rýžovou hladkou mouku.

vlasta 16.01.2020

čirokem

myrys 16.01.2020

já zahušťuju karfiólem

koumes 16.01.2020

chleba je též dobrý

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat