Prostreno.cz

Komentáře k článku

Pink 19.04.2020

Rajče? Vždyť je to jen tvrdý červený tenisák. A ta NAŠE, ČESKÁ!!! To je to to samé, jen dvakrát tak drahé. Základem je (ale to neprojde, chápu) aby nebyla rajčata celý rok, to je hovadina. Ale natlučte to lidem bez mozku do palice, to už nepůjde. Horší je, že ty samé červené tenisáky se prodávají i v létě. Navíc, velice často i rajčata pěstovaná doma na zahradě nejsou o mnoho lepší. Jsou přešlechtěná, aby odolaly horku, zimě, vodě, suchu, všelijakým breberkám, narostla všechna najednou, vydržela měsíc… To je všechno na dvě věci, ani nechci napsat na které. Ještě že to občas v bulharských prodejnách jistí rajčata z Bulharka. Každé jinak velké, křivé..., ale mají ještě chuť a vůni, kterou si pamatuji.

56 gogo 16.04.2020

ne? vy jste objevili ameriku , rajče v tuto dobu je nabarveno !!!

František 15.04.2020

Raditel ing.Tůma zřejmě nevytáh paty ze své zahrady(jestli vůbec nějakou má). Nejhorší rajčata jsou z Polských a Holandských skleníků - umělé osvětlení,vytápění, substrát plus chemie. V žádném případě se kvalitou nedají srovnat se Španělskem nebo Marokem. Nejdříve by se měl osobně podívat a přesvědčit, jak a za jakých podmínek se kde, nejen rajčata, pěstují a pak rozdávat moudra. Viděl jsem v Maroku plantáže rajčat pod "širým nebem". Sklízejí se červená, umejou se, zabalí a čtvrtý den je máte v Albertu. Faktem ale zůstává, že když máte vhodné podmínky, trpělivost a příroda je vám nakloněna žádné "náhražky" nejsou potřeba.

Honza 15.04.2020

Před rokem 1989 jsme v obchodech v sezoně nakupovali česká a slovenská rajčata a papriky. Kam se poděla? V Praze o ně nazavadíš. Jenom Španělsko, Maroko ap.

Jiří 15.04.2020

Mám rád grilovanou a nebo jako přílohu k uzenému masu. Uzené maso si doma vyrábím sám pomocí XXL generátoru z linykuchar cz.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat