Prostreno.cz

Komentáře k článku

Ivona 13.05.2018

Naší chlupatý kouli vyhovuje robotický záchůdek catgenie. Je velmi šikovný i pro mě. Nemusím ho denně čistit, prostě se vyčistí sám, díky tomu že je napojený na odpad. Investice je to sice vyšší, ale za ten comfort se to vyplatí.

Vijka Ivona 17.08.2018

A taky uvažuju nad záchodem catgenie. Nevyhrabuje kočka to stelivo?

Pesimista 15.10.2017

Chytrý pomocník při grilování ja myslel, podle titulku, ze se na pouzitem stelivu z kociciho hnizda, griluje misto dreva nebo dreveneho uhli :-p:-p:-p:-p:-p

to jsou zase rady.Kdo to vymyslel?>:(

Franta 18.07.2017

Nasypat kočičí stelivo v zimě pod kola nebo na chodník může akorát udělat hňup nebo autor příspěvku a další jemu podobný to schválí do tisku.

konatovka 18.07.2017

To je zajímavé.:-O

Ely 18.07.2017

Autor textu asi v životě neviděl kočičí stelivo nebo je úplně mimo. Bentonitové stelivo rozhodně nepoužívejte v zimě pod kola, je to strašně kluzký jíl, který po namočení nejde skoro umýt! A na to odvlhčení třeba do auta se bentonit také absolutně nehodí, tam se dává stelivo silikátové (bílé krystalky, které se nerozpouští), které má úplně jiné vlastnosti. O použití steliva jako pleťové masky také značně pochybuju, kvalita a čistota bude někde úplně jinde, než v přípravcích na pleť. Zase další článek, resp. výblitek, naprosto k ničemu.

Pesimista Ely 15.10.2017

ve starem Egypte s euzivalo na pletove masky kdeco, treba to pouzite stelivo muze byt pleti necim prospesne, kdyz se tvrdi, ze spermie zvlacnuji zenskou plet, proc by nemohlo kocici lejno mit treba nejake lepsi zazracne ucinky

Alena 18.07.2017

Taky pohlcuje pachy z lednice, stačí nasypat do misky a umístit do ledničky. ..

Karel 17.07.2017

Pod kola auta si to rozhodně nedávejte je to jíl!!!!

Ilja 17.07.2017

Nasypat do ponozky a dat v zime do auta, treba pod sedadlo. Absorbuje vlhkost a sníží zamlzovani predniho skla zevnitr.

Karboš 17.07.2017

Není to špatný nápad to použít pod kola auta,vozím normální písek se někde válel za plotem jen musí být suchý,v mrazu se stále pěkně sype

Zdena 17.07.2017

Není nic horšího,než to v zimě hodit pod prokluzující kola. Někdy je pěkný problém to odlepit od pročůraného kočičího záchůdku !

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat