Prostreno.cz

Komentáře k článku

Karel 29.01.2018

Nebyl jsem u zubaře 18 let. Kamkoliv zavolám, nikdo nepřijímá. A teď babo raď. Nemůžu si dovolit dojíždět k zubaři 130 km do Prahy...

V3S 29.01.2018

A může mi někdo říci, kde najdu zubaře který by byl ochoten mne vzít. Už přes rok hledám náhradu za zubařku, která odešla do důchodu. Sice existují stránky stomatologické komory, ale údaje tam uvedené o přijímání nových pacientů nejsou aktuální.

Žanda 28.01.2018

Teda rada nic moc nektere prisady doma ani člověk běžně nevede tak ze bych musela stejně počkat až zubař otevře ordinaci..

Gabriela Dvořáková 28.01.2018

Kdo chodí poctivě k zubaři,tak ani neví co to bolest zubu je.Chce to jít hned,jak se něco přihodí.Díky tomu sama u sebe neznám,co to bolest zubů je.Dnes má doktor k dispozici takové metody,že se nikdo nemusí ničeho bát.Stačí jen přijít včas jako všude a s každou nemocí a vůbec to nemusí bolet.Chci tím říct,že včasnou návštěvou zubního lékaře se dá bolesti a komplikacím předejít.Gabriela Dvořáková.

Om 28.01.2018

*3*No já u zubaře nebyl 12 let a mám z toho takovej strach že se tam nemohu donutit zuby bolej ale vzdy to nejak umrtvim nevím jak překonat ten strach jedine ze by tam byla nejaka hezka pani zubní lékařka hodná nebo už nevím:-P

Gabriela Om 28.01.2018

Zkus se před návštěvou zubaře pořádně vydýchat,k tomu slouží metoda,které se říká Kyneziologie.Tato metoda slouží k uvolnění a překonání strachu třeba i z ježdění autem.Já jsem ji také absolvovala a vřele doporučuji.Kup si také Bachovy kapky na uklidnění.

konatovka 28.01.2018

Chodím pouze na prevence a k hygienistce a to pravidelně za půl roku. Zuby mám zdravé, byť jsem již seniorka v pokročilém věku.:-O

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat