Prostreno.cz

Komentáře k článku

J Prchal 17.03.2019

Povrchní, nepřesné, základní dělení sýrů je podle způsobu vysrážení bílkoviny z mléka, tedy kyselá cesta a enzymatická cesta, chybí zde jedna široká skupina sýrů - sýry zrající pod mazem, není zmíněna role mikrobiálních kultur pro finální vlastnosti sýrů, například Propionibacterium freudenreichii, nezbytné pro tvorbu ok u sýrů s vysokodohřívanou sýřeninou, Ementálské sýry

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat