Prostreno.cz

Naservírujte si potraviny se silou afrodiziaka

Měla by zvýšit chuť, podpořit potenci a zajistit větší výdrž a více erotiky – afrodiziaka. Takové sexuální účinky jsou přisuzovány některým potravinám. Víte, které využít, když potřebujete „trochu pomoct“?

Určité potraviny, které údajně mají vliv na naši sexuální touhu, mohou své afrodiziakální účinky spouštět svými obsaženými látkami, svojí chutí anebo svým dvojznačným vzhledem. Které naprosto přírodní prostředky vám pomohou s více chuti na lásku?

Granátové jablko

Je to plod lásky: Bohyně Afrodita dostala granátové jablko od Parise. Na novomanželé v Řecku místo rýže sypou zrnka granátového jablka. Ale symbol plodnosti, smyslnosti a atraktivity nemá jen svoji ideologickou hodnotu – v jeho červené šťávě jsou obsaženy fytoestrogeny (tedy látky podobné ženskému sexuálnímu hormonu), hodně vápníku, železa, vitaminu C a draslíku.

Avokádo

Tahle malá sexuální bomba je bohatá na vitamin D a vitamin E, které zajišťují mužskou sílu a potenci. Aminokyseliny podporují produkci hormonu dobré nálady serotoninu.

Meruňky

Malé, sladké plody jsou vhodné pro milostnou večeři. Je to naprostá vitaminová bomba, která udrží tělo a tím i pohlavní orgány fit. A i když si to možná nechcete přiznat – kolik z vás si při pohledu na nevinnou meruňku vybaví nahý ženský zadek?

Chřest

I chřest svádí k jednoznačné asociaci. Navíc podporuje prokrvení podbřišku a je bohatý na kyselinu listovou a fosfor – oba stopové prvky působí pozitivně na naše libido.

Ústřice

Ústřice jsou považovány za největší afrodiziakum. Obsahují stejně jako ryby a krunýřovci hodně zinku, který podporuje tvorbu mužského sexuálního hormonu testosteronu. Ten je zase potřeba pro produkci spermií a zajišťuje správné prokrvení.

Jahody

Červené, šťavnaté a sladké – jahody jsou k mlsání jako stvořené a povzbuzují chuť na sex. Stejně jako ústřice totiž obsahují hodně zinku, jsou také bohaté na kyselinu listovou a vitamín C. Ten pomáhá, abyste během noci plné vášně nebyli rychle u konce s dechem.

Zázvor

Zázvor známe spíše jako prostředek proti nachlazení. V Asii se používá do mnoha pokrmů – a považuje se za afrodiziakum. Zázvor má protizánětlivé účinky, zahřívá organismus a podporuje prokrvení. Díky tomu se minimálně v Číně považuje také za prostředek ke zvýšení sexuální touhy.

Vanilka

U erotických pokrmů nesmí vanilka chybět. Afrodiziakální účinky vanilky pocházejí z látek, které se podobají sexuálním látkám. Tyto feromony se vyměňují mezi muži a ženami a u milostných her je jejich hladina obzvlášť vysoká.

Zdroj: life line





Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat