Prostreno.cz

Potraviny zhoršující partnerovu erekci

Měl váš milý k jídlu něco ze sóji? Pak je asi jasné, proč místo milování hrajete deskové hry! Vyčítat to ale můžete i slanině, párkům nebo dietní sodě.

Děti jsou u babičky, práce je hotová a vy máte náladu laškovat. Stejný nápad má i partner, jenže ouha, i přes oboustrannou silnou touhu po vášni je něco špatně. Jeho penis totiž odmítá spolupracovat! Co se mu nelíbí?! Neměl v posledních hodinách váš protějšek náhodou tyto potraviny? Ledacos by to vysvětlovalo…

Sója jako nepřítel sexu

Samozřejmě, sója je pro organismus v mnoha směrech prospěšná. Ale zdá se, že právě kvůli ní si v posteli nikdo nic neužije. Jak to doma máte s tou zdravou výživou? Poznatky studie publikované v magazínu Cancer Epidemiology Biomarkers & Prevention informují o tom, že sója muže okrádá o testosteron. V případě pravidelné konzumace prý jeho hladiny snižuje až o 19 procent.

Ach, ty uzeniny

Za nudný večer u televize, zpestřený vyčítavými pohledy, můžete poděkovat i slanině, šunce a té nevinně se tvářící šišce salámu. I zpracované masné výrobky totiž mohou za to, že nádobíčko vaší drahé polovičky jaksi není schopné stavu beztíže. Vysvětlením je samozřejmě jejich složení, ve kterém je pořádné množství nasycených tuků, soli a rafinovaných sacharidů. Tyto složky podle expertů ucpávají penilní tepny a omezují průtok krve, což milostnému prožitku poněkud odporuje. Ostatně, už jste někdy viděli funkční ucpané potrubí?

Dietní soda? Na tu extra pozor

Možná si váš partner té dietní sodovky „cucnul“ omylem, protože si ji spletl s docela jiným nápojem. A teď pozdě bycha honit! Závěry zahraničního průzkumu zveřejněné v časopise Central European Journal of Urology si umělá sladidla v tomto občerstvení, a to včetně pranýřovaného kukuřičného sirupu, spojují s erektilní dysfunkcí, neboť poškozují tepny v pánském pohlavním údu. Pro kompletní výčet sexu ohrožujících nepřátel je samozřejmě nutno uvést i alkohol, který obecně znecitlivuje a narušuje hormonální rovnováhu.

Zdroje: eatthis.com, pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17416779/, ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3921721/





Celkem 2 komentářů

Jiří Janíček
02.02.2022

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat