Prostreno.cz

Nápoj pro stimulaci touhy a povzbuzení sexuality

Milování je to poslední, na co máte náladu? Začněte den vypitím jednoho kouzelného nápoje, který podporuje sexuální touhu a sebevědomí. Je rubínově červený!

Když sexuální touha skomírá, mnozí se v první řadě obracejí na pilulky nebo doplňky stravy. Mezi oblíbená přírodní afrodiziaka patří hořká čokoláda, chřest, med a vanilka, ale třeba taky maca peruánská, kotvičník zemní, ženšen pravý nebo damiána. Povzbuzující účinky se ovšem připisují i jistému, běžně dostupnému ovoci.

Až o 30 procent větší rozkoš

Denní pití šťávy z granátového jablka může zvýšit hladinu testosteronu u mužů i žen, což znamená zvýšenou sexuální touhu u obou pohlaví. Navíc se předpokládá, že šťáva z plodu marhaníku granátového zvyšuje citlivost pohlavních orgánů, protože obsahuje obrovské množství antioxidantů. Co všechno je na tom pravdy?

Jedna studie s Queen Margaret University v Edinburghu zjistila, že 58 mužů a žen ve věku 21 až 64 let, kteří denně pili sklenici ovocné šťávy po dobu čtrnácti dnů, skutečně zaznamenali nárůst testosteronu, hormonu, který se spojuje se sexuální touhou. Zvýšený testosteron u mužů způsobil zlepšení růstu vousů, hlubší hlas a větší sexuální touhu. U žen zase bylo zaznamenáno posílení kostí a svalů, tedy společně s aktivnějším libidem.

V průměru se hladiny uvedeného hormonu u obou pohlaví zvýšily o 30 procent, což mělo vliv i na další záležitost. Účastníci se cítili více atraktivně, ale také u nich došlo k dramatickému poklesu hodnot krevního tlaku, a to hlavně u těch, kteří na něj trpěli.

Každodenní rituál, který zlepší váš život

Toto není první studie, která se zabývala pozitivními účinky granátového jablka na celkové i reprodukční zdraví. Již v minulosti vědci odhalili, že uvedené rubínové červené ovoce se sladkokyselou chutí zlepšuje kvalitu spermií, hustotu spermatogenních buněk a antioxidační aktivitu. (Antioxidanty snižují oxidační stres a zánět.)

Suma sumárum, šťáva z granátového jablka podporuje pozitivní emoce, snižuje negativitu, stimuluje sexuální touhu, dělá pohlavní organy citlivější a zároveň normalizuje krevní tlak, čímž zvyšuje riziko kardiovaskulárních onemocnění. V neposlední řadě podporuje imunitu, neboť silné antioxidanty v semenech granátového jablka posilují obranyschopnost tím, že účinně bojují proti bakteriím a virům. Tak do dna!

Zdroje: www.dailystar.co.uk, www.qmu.ac.uk





Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Lasagne

(2 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat