Prostreno.cz

Komentáře k článku

Natty 28.03.2024

Autore, od kdy bílá mouka není zdravá? Pokud by byla nezdravá, tak by se z ní přece nic nesmělo vyrábět.

MIROSLAVA DRABKOVA 27.03.2024

zahustuji bramborovou kasí v prasku

Mirek 27.03.2024

Proč si někdo myslí,že bílá mouka je nezdravá???

Veronika 27.03.2024

A špalda není pšenice? Celozrnná mouka je také mouka např. z pšenice. A pokud chci uvařit např. koprovku, chci aby chutnala jako koprovka. Nikomu neberu variace na cokoli, ale prohlašovat, že je nutné nahrazovat pšeničnou mouku za každou cenu, mi přijde jako nesmysl. Jde spíš o množství a čerstvost potravin. Větší problém než pšeničná mouka jsou konzervanty a glukózo-fruktózový sirup.

Pepa 27.03.2024

A co tak pohankovou, na tu úplně azutorka článku zapomněla 😖

Jarda 27.03.2024

Na českou klasiku jīšku bo strouhaný tmavý chléb ,na asijské dobroty škrob buď bramborový bo rýžový. Bez nějaké urážky copák jedla paní autorka dodneška když je mouka eklhaft?

Evik 27.03.2024

Vymýšlíte nesmysly, copak mouka je jedovatá. Pokud nejsem alergická na lepek, tak proboha, proč musím nahrazovat mouku. Celý život jím všechno a s mírou, sádlo, maso, mouku, škvarky..... neležím celý den u počítače a opravdu s váhou nemám problém. Dnešní mladí mají tak zničený metabolismus, od těch všech diet a zákazů a příkazů a ve finále se nacpou v Mekáči.

Jana Evik 27.03.2024

Přesně 👍

Jeromyx 26.03.2024

Stačí nastrouhaná brambora...

Vaše jméno? Jeromyx 28.03.2024

přesně! mouka zbytečně přidává "pachuť," už ji léta nepoužíváme. nastrouhaná brambora je perfektní! (někdo dává i nastrouhaný suchý chleba).

Lenka 26.03.2024

Škrob jako škrob. Na pšeničném není nic škodlivějšího. Používám jiné jen z důvodu prostřídání chutí.

Petr Maňák 26.03.2024

Pohanková mouka je na zahuštění výborná. Do zeleninové polévky se velmi hodí i pohankové kroupy.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat