Prostreno.cz

Komentáře k článku

renda4141 04.10.2016

Oliváč dávám jen do salátů. :-)

Jirka_1 18.09.2016

Smažit se má na sádle nebo přepuštěném másle, oleje se přepalují už při nízkých teplotách, ale to nikdo z výrobců olejů nepřizná. A nejlépe je nesmažit vůbec a když už, tak se snažit smažit na nízkých teplotách, tedy do 120°C. Sice se doba smažení prodlouží, ale omezí se vznik nitrosaminuů, které jsou považovány za karcinogenní. Obecně by se maso mělo jen vařit nebo dusit při teplotách do 100°C.

kattkaa 10.09.2016

oblíbila jsem si kokosový olej, stačí opravdu málo

vivi11 29.08.2016

občas ho použiji

nikihiphop 15.08.2016

Naprosto souhlasím... nepoužívám, na to má peněženka není...*21*

konatovka 12.07.2016

Používám ho pravidelně do zeleninových salátů.*1*

Olii22 08.07.2016

nepoužívám olivový olej..je moc drahý

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat