Prostreno.cz

Komentáře k článku

Hana 19.08.2018

Kdysi jsem se řídila radou maminky a na prkýnko jsem nikde nesedala. Posledních asi 45 let si na prkýnko sedám všude. Pokud se mi to nezdá, dám pid sebe toaleťák. Nikdy jsem žádný zdravotní problém neměla. Kromě toho - pokud je prkýnko špinavé nebo počurané, tak je to proto, že nad ním ženská stojí. Kdyby si každá sedla, tak se aspoň trefí a prkýnko zůstane čisté. Mimochodem, madla nákupních vozíků jsou asi tak tisíckrát nebezpečnější.

čen 19.08.2018

O škodlivosti vajec nám vykládali jen vědci, nepijte mléko, nejezte vajíčka, napijte kávu, nejezte máslo, sádlo, a plno jiných kravin, ale já na vejcích i mléku, másle a sádle vyrostla, takže ty kraviny jsem nikdy nebrala vážně. A o vitamínových pilulkách, zase jen reklamy na ně, pochybuji že mámy, nikdy mne to ani nenapadlo cpát to dětem, navíc nejsem tak hloupá, abych vitamínovými pilulkami nahrazovala nedostatek zeleniny a ovoce.Sedat si na prkénko veřejných záchodů se protiví každému, o tom nás asi ani nikdo nemusel poučovat.

Wiki 17.08.2018

To je takový problém záchodové prkénko toaletním papírem otřít, pak na něj dát toaletní papír (v Česku většinou ve WC kabinách není k dispozici papírový kryt jinak obecně dostupný v civilizovných zemích) na který si pak lze bez problémů sednout?

Olyxidess 16.08.2018

Až tahle rádkyně bude jako babička šířit svoje bludy vnoučatům, dostane se jí stejného komentáře, jaký zde vypotila sama. Neboť: "Vždycky se najdou eskymáci, kteří jsou ochotni poradit obyvatelům rovníkové Afriky, jak se zachovat v období tropických veder. ": Stanislav Jerzy Lec. Rady se obmněňují stejně rychle, jako módní výstřelky na přehlídkovém molu. Důležíté je, aby nasledující postavila na hlavu tu předchozí. K potvrzení slouží jacísi virtuální, blíže nespecifikovaní odbornící či vědci, vynořující se náhle Deux machina jako v strořeckém dramatu.

čen 21.12.2016

Tyhle hlouposti, až na sedání na prkénko ve veřejných záchodech nám neradily babičky a maminky, ale tzv. odborníci, pokud si pamatuju, ale na tyhle rady jsem nikdy nedala. Pořád nám radí, co jíst, nejíst, jednou tak, podruhé jinak. Ale na veřejném záchodě bych na prkénko nesedla, už jen proto, že se mi to protiví. Kolikrát za život sedáme na veřejném záchodě, abychom s tím měly problémy jen proto, že si pořádně neulevíme? Takové pitomost

Andrea čen 24.12.2016

Na veřejném záchodku bych především nikdy nesáhla na kliku to je stejné jako pohladit hajzlbábu po vlasech.Když už na WC musim dám si do obou rukou balíčky a požádám nějakou babu,jestli by mě neotevřela.Taková stará škeble je stejně promořená a neuškodí jí to.

Wasp Andrea 16.08.2018

Příspěvek sepsala: Mladá empatická a promořená škeble.

Hana Wasp 19.08.2018

Jsi tele. Čeho se bojíš? Na madlo nákupního vozíku saháš? To je tak tisíckrát horší.

Drak 21.12.2016

Vážená pisatelko článku, tu hloupost, co jsi napsala o maminkách, jsi si vycucala z prstu. Tu žádná maminka nikdy nikomu neříkala, ale říkali ji ještě před dvěma roky, ty nejkapacitovatější kapacity lékařských věd

Dr.Hedvika S.Plzeň 20.12.2016

Na málokterém veřejném záchodku je čistotná hajzlbába většinou se mi z té čůzy co tam sedí zvedne žadudek a jdu se vydělat nebo vychcat domů.

Olča. 28.10.2016

Chcát se dá i ve stoje když to máte nacvičené milé křivochcalky.Já už to jinak neumím.

Anna 27.10.2016

Ženský na venkově když v létě pracovali na poli nebo v lese nosily plátěné pláště a nenosily žádné kalhotky.Při práci se chvílí zastavily vychcaly a pracovaly dál,přesto že tam byli také chlapi nikdo se na tím nepozastavoval Přesto že už jsem stará tak třeba v lese na houbách se klidně vychčiju ve stoje.,život mi naučil.Stačí se to naučit

Jindřiška Anna 24.12.2016

V létě chodím na ostro a klidně se vychčiju nad kanálem i v Praze

Pavla 27.10.2016

Od té doby co jsem si přečetla na internetu že se prodává Čůrokap tak jsem si jich několik vyrobila z tvrdého papíru ,je to obyčejný žlábek z tvrdého papíru,čůrá se ve stoje a pak se zahodí.Nejvíce to používáme s holkama když jedeme na lyže.

Olina 27.10.2016

I na míse ve veřejných záchodcích se šikovná ženská vymočí vestoje,to lze dobře naučit ve sprše.Mírně zatáhneme kapucku nahoru k pupku a vesele močíme jako chlapi.

Jan PIvarník 12.10.2016

Dám všem jednu radu, serte na rady rádobyvědců z věhlasných univerzit či vědeckých ústavů i babiček a ládujte se vším, co vám chutná. Neb, co vám chutná, to tělo potřebuje a co vám nechutná, to tělo nechce. Dnes, vědecky prokázáno škodí vepřové a máslo, zítra, opět vědecky prokázáno, to bude cukr a margarín, pozítří kdoví co atd. Takže jednou to ,zítra zase ono a co škodilo včera, neškodí dnes. Pokud chcete zhubnout, tak se nepřežírejte se a nepřechlastávejte se a hýbejte se. No a když jdete na veřejný hajzl, tak si prkénko otřete hajzlpapírem. Není to sice 100% ale hajzlpapír je obvykle k dispozici a lepší něco nežli nic

Jana-Eliška Jan PIvarník 15.10.2016

Pivarníku neser se do diskuzí,které jsou určeny děvčatům.Nejsi náhodou buzerant?

Jura 11.10.2016

Dobré je , nosit v baťůžku chemické VC

Helenka Jura 11.10.2016

Na prkénko na veřejném WC bych si nesedla nikdy.Stačí si prohlédnout,co tam chodí za špindíry.

Jar.Vokral Helenka 28.10.2016

stačí se porozhlédnout, co tam chodí za špindíry,co maji .špinave díry

renda4141 06.10.2016

Stačí vzít někde na záchodě za kliku a je to stejné jako se dotknou prkénka.

Sims. renda4141 11.10.2016

Tak to taky vidím a proto když jdu na veřejné WC, tak si nejdříve pootevřu dveře, umyji si pak ruce a jdu opět do kabinky. Utrhnu si kousek toaletního papíru a tak zavřu kliku a zámek. Potom je to již klasika, nohou zvednu prkénko, samozřejmě si nesednu, ale je to bezpečnější, když tam je více místa. Po potřebě po sobě vše upravím do původního stavu, spláchnu a opět si dojdu umýt ruce. Podotýkám, že se snažím využívat veřejná WC minimálně.

Vanda Sims. 14.10.2016

Na každém veřejném záchodku si nejprve prkénko prohlédnu,jestli ho nějaká čůza neposrala,nebo nepochcala ,potom ho otřu hygienickým vlhčeným ubrouskem a opatrně si hačnu.Po vysrání nebo vychcání okamžitě odejdu.prdel si utřu až domaNa nic už nesahám.zvlášť ne na splachovadlo,je ohmatané rukama od hoven!Rovněž mince pro hajzlbábu mám připraveny předem.

snegurka 17.09.2016

Nic zajímavého, sama blbost.

mgr.Chromá Tanvald snegurka 15.10.2016

Ty vidíš ve všem blbosti,protože jsi nejspíš sama blbá.Měla by si se raději zapojit do diskuzí.káčo pitomá.

ladik 11.09.2016

pokud se deš vysrat tak si asi musíš sednout prkenko sa da vždy nějak očistit

kattkaa 11.09.2016

;-)

beata kattkaa 11.10.2016

Jestli budu srát,chcát,nebo obojí si vždy musím chvíli rozmyslet podle toho si potom sednu na prkýnko nebo né.

Jaňulka beata 12.10.2016

To je pravda, chcát se dá na stojáka*4*

Daniela 10.09.2016

Nikdy jsem od mámy a babičky toto neslyšela,nevím kde jste k tomu redaktoři přišli.Už fakt nevíte jak z lidí dělat blbce.Co se týče prkének,záleží na čistotě , ale většinou si nesedám.V kadibudce to ale jinak nejde.Hezký den*14*

Jana Daniela 11.09.2016

Tak to mě dostalo.Taková varování jsem poslouchala snad do svatby a stále dokola.Lezlo mi to na nervy a vždy jsem odpovídala,že vím,když mi to říká už po sté.No a teď s tím (pokaždé) otravuji své děti a vnoučata.;-)

maca 10.09.2016

Ja si z detstvi pamatuji,ze kdyz jsem si pripravovala vajicka,a byla u toho ma babicka,vzdy mi rikala vetu,ze jedno vajicko vyda za kilo masa.:-D

adac 10.09.2016

Babička nikdy neříkala,že vajíčka škodí ,to jen rádoby vědecké studie se snažily dokázat,o vitamínových pilulkách nevěděla nic,na zahrádce rostlo zeleniny dost a volný víkend neznala - do práce se chodilo i v sobotu a na vesnici byla trošku volnější jen neděle a tak si po kostele a obědě poležela. A venkovní kadibudka?jinak to nešlo než si sednout. Co to tady píšete za blbosti????

Jana adac 11.09.2016

Venkovní kadibudka byla pro nás domácí,mysleli veřejné záchodky a vlaky.Ten humus ve vlacích ...dodnes se mi zvedá žaludek.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat