Prostreno.cz

Proč jíst při světle měsíce?

Zbavení se negativních energií, přidání mocné životní síly, posvěcení vlastních začínajících projektů. Zvedněte oči k obloze a podívejte se na měsíc. Ode dneška může být vaším mocným spojencem!

V zimě je tma velmi brzy. Zase se rozčilujete, že jdete z práce a pomalu nevidíte ani na krok? Stinná stránka chladných měsíců. Ale pozor, na tom všem se dá najít i něco pozitivního. Jezte při světle měsíce, očistí vás to, hlásá známá a uznávaná spisovatelka, terapeutka a odbornice na minulé životy a reinkarnaci Denise Linn.

Kouzelná moc uchvacuje odpradávna

Víte, že…

Nové rozbory měsíčních hornin ukazují, že Měsíc je starý 4,45 až 4,5 miliard let. Mnohé legendy hovoří o lidech, kteří se mění ve vlkodlaky, o prapodivných psychických aktivitách v době, kdy je Měsíc nejjasnější. Traduje se také, že v době úplňku je nejvíc porodů, i když právě toto tvrzení vyvrátila studie americké Harvard Medical School, která tvrdí, že porod spouštějí hormonální procesy a nikoli Měsíc. Buď jak buď, jeho mystičnost je popřít nedá ani v moderním světě.

Právě tato expertka na tajemno tvrdí, že měsíční paprsky lidi i věci očisťují od mdlé energie a současně jim dodávají mocnou životní sílu. „Než se pustíte do jídla, podržte talíř nebo misku směrem k měsíci, aby váš pokrm prostoupilo kouzlo stříbrného měsíčního světla. Jídlo, které konzumujete za svitu měsíce, absorbuje jeho vnitřní mystéria z jeho stříbrného světla a vy je vstřebáte, až pokrm budete jíst. Pozitivně tak ovlivníte vaše sny a také se podpoříte v ochotě přijímat dary univerza,“ popisuje odbornice ve své knize Mystika vaření, pro kterou měsíční cykly neznamenají jen datum v kalendáři. Taky si chcete posvětit nový projekt, záměr nebo plán? Tady máte návod!

Osobní legendy na vlastní terase

Pokud chcete začít novou životní etapu, připravte jídlo z potravin, které symbolizují nové začátky (vejce, klíčky, mladá listová zelenina). Zasvěťte jej svému novému životu a snězte jej při novoluní, kdy měsíc začíná přibývat. Denise Linn zároveň radí, že k přilákání hojnosti vám stačí jíst pokrmy na vrcholu jejich zralosti. Vezměte potravinu (třeba banán) do ruky, soustřeďte se na to, v čem se chcete ve svém životě zlepšit, nebo co chcete rozvíjet, a potom tento pokrm snězte - při úplňku.





Celkem 3 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Želví maso

(1 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Kuře na paprice

(4 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat