Prostreno.cz

Babské rady na plešatění i mužskou slabost

Zatímco ženy dokáží o svých problémech hovořit otevřeně, muži to mají obtížnější – málokterý je ochotný přiznat si, že přichází do let, kdy ztrácí vlasy i elán. Naštěstí existují prastaré domácí prostředky, které s pánskými problémy zatočí jako nic!

Pepa každé ráno před zrcadlem tajně pozoruje své řídnoucí vlasy, Adama trápí prostata a Mirek se zase stydí za svou polevující sexuální sílu. Ano, i tak to chodí ve světě mužů, kteří se sice tváří, že je všechno v pořádku, ale jejich „indispozice“ je pěkně znervózňuje. Máte doma podobného pacienta? Tahle medicína mu přijde k duhu!

S plešatěním pomůže česnek

Možná to zní bláznivě, ale tato metoda patří mezi nejstarší lidové prostředky. Celé tajemství spočívá v tom, že se do pokožky hlavy vtírá čistá šťáva z česneku. Doba působení je deset minut, poté se smývá. Nutno dodat, že kůže dotyčného může lehce zčervenat, což není vůbec na závadu, protože jde o prokrvení velmi užitečné pro výživu vlasového lůžka.

Bylinkové víno jako afrodiziakum

Speciální víno pro muže vyřeší potíže v sexuální oblasti a podporuje uvolněný a uspokojivý pohlavní život. Jak ho připravit? Smíchejte 80 gramů damiány (seženete v bylinkářství), 50 gramů vrbky úzkolisté i s květy a také 30 gramů listů kopřivy. Tři vrchovaté polévkové lžíce směsi nasypte do 3/4 litru suchého bílého vína, povařte 12 minut a poté přefiltrujte. Taková sklenka po večeři svede zázraky…

Čajová směs proti potížím s prostatou

Tento „medikament“ působí obzvlášť močopudně, proto se doporučuje všem prostatikům. Skládá se z 30 gramů vrbovky, 20 gramů kopřivových listů, 10 gramů březových listů, 10 gramů fazolových lusků bez semen, 10 gramů pampeliškových kořenů a 10 gramů přesličky. 2 čajové lžičky přelijte 1/4 litrem vroucí vody a po 10 minutách louhování sceďte. Čaj by se měl užívat ve formě čtyřtýdenní kúry, dvakrát denně. A pozor - slazení zakázáno!

Dubová koupel na obnovu sil

Tělesnou slabost zažene lázeň z odvaru dubové kůry. Tahle energetická vzpruha postaví na nohy i toho nejunavenějšího muže! Na 1 litr vody připadnou 3 polévkové lžíce kůry. „Přísadu“ vařte zhruba 15 minut a poté odvar přilijte do vany, kam svoji polovičku vyšlete za odpočinkem alespoň na čtvrt hodiny. Vrátí se vám jako znovuzrozený!






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat